Welkom op de website van Cattery Tabula Rasa.

Wij zijn echte liefhebbers van Maine Coons en sinds 2002 ook een hobby cattery. Als alles mee zit, mogen wij zo nu en dan genieten van een prachtig nestje kittens die tussen de andere katten bij ons in de huiskamer opgroeien. Onze katten zijn een belangrijk deel van ons leven en het fokken van een nestje Maine Coons is voor ons een hobby welke met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

Wij hechten veel waarde aan gezondheid, karakter en zorgvuldig uitgezochte stambomen. Uiteraard verliezen we daarbij het robuuste uiterlijk van de Maine Coon zeker niet uit het oog. Al onze katten zijn getest op bekende voorkomende erfelijke ziekten, zoals HCM (echo en DNA), PKD, SMA, PL en HD.
Wilt u meer weten over deze erfelijke ziektes dan kunt u in het menu onder informatie of naar de diverse links op onze website kijken.

Kijkt u rustig eens op onze website rond naar onze huisgenoten, heeft u vragen of opmerkingen, of interesse in een van onze kittens, neem dan gerust contact met ons op!

Voor iedereen die zich afvraagt: wat betekent TABULA RASA?

TABULA RASA komt uit het Latijn en betekent letterlijk “onbeschreven blad”. Het idee daarachter is dat als een kind wordt geboren is zijn geest leeg als een onbeschreven blad en is klaar voor nieuwe ideeën en kennis. Door het leer-en ervarings proces ontwikkelt zich de geest en daarmee ook het kind.

Wij zouden het leuk vinden als u een krabbeltje in ons gastenboek achterlaat!