In de loop der jaren zijn ons helaas enkele katten ontvallen, vaak door ziekte, sommige nog heel jong, sommige al wat ouder.
Enkele van onderstaande katten woonden inmiddels bij nieuwe eigenaren, maar allemaal worden ze gemist!

Tabula Rasa Cara

Geboren: 01-02-2005

Vader: Helkenberg Jarvis

Moeder: Tricks and Tails Pina Colada


Tricks and Tails' Pina Colada

Geboren: 15-06-2003

Vader: Ch. Terrificats Maker's Mark

Moeder: Doublebee Maine Cheri


Tabula Rasa Merthe

Geboren: 05-03-2007

Vader: Fogcity Ferrari of Tabula Rasa

Moeder: Tricks and Tails Pina Colada


Carramazza Takenbye Storm

Geboren: 15-03-2007

Vader: Carramazza Kaptain Corelli

Moeder: Jaxgals Kayli Coon


Fogcity Ferrari of Tabula Rasa

Geboren: 10-06-2005

Vader: Ch. Koontucky Harper

Moeder: Ch. Le Beau Minu Henna


McDenzinger Jura

Geboren: 12-03-2010

Vader: Mainesuspect Mad Max of McDenzinger

Moeder: Nascat Mille Miglia of McDenzinger


* In liefdevolle herinnering *

Athabaske's Brook Road Baby

17-11-2008 - 05-02-2017

Brook was altijd erg op zichzelf, ze was gek op onze katers, maar van mensen moest ze niets weten helaas. Zij is overleden aan accuut nierfalen.


* In liefdevolle herinnering *

Kyarah

12-10-2001 - 23-10-2016

Het verlies van Kyarah valt ons heel erg zwaar. Bijna 15 jaar maakte ze deel uit van ons leven. Ze was echt mijn soulmate, altijd bij mij in de buurt, ik kon met haar lezen en schrijven. Met lede ogen zagen wij aan dat ze ouder werd, haar lichaam werd strammer, en er kwamen wat kleine ouderdoms klachten. Vlak na haar 15de verjaardag ging het snel bergafwaarts en tot ons grote verdriet moesten we haar laten gaan. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk..


* In liefdevolle herinnering *

Tropikoons Isis of Tabula Rasa

25-01-2011 - 05-08-2016

Nog steeds denk ik dagelijks aan Isis, het blijft zo moeilijk.
Isis was een droom, ze had niet alleen mijn favoriete kleur, maar haar karakter was meer dan fantastisch. Ze was zo lief, vrolijk en altijd nieuwsgierig en bij ons in de buurt.
Helaas bleek zij een zeldzame vorm van kanker te hebben, wij hebben een behandeling geprobeerd, maar dat was teveel voor haar lichaam. Het doet ons nog dagelijks verdriet dat zij er niet meer is.


* In liefdevolle herinnering *

A Nice Moon Danica

06-03-2008 - 22-08-2016

Vanaf het moment dat ze geboren was wisten we dat ze bij ons hoorde.Ze was een leuke en lieve poes, af en toe een beetje gek dat wel. We zagen dat ze zich niet lekker voelde, we hebben vanalles geprobeerd, maar haar nieren gaven het op. We missen haar en zeker ook als er bezoek komt, zij was onze begroeter aan de deur.

 

* In liefdevolle herinnering *

Nikita

12-10-2001 - 28-05-2015

Nikita, onze eerste Maine Coon, een droom die werkelijkheid werd. In 2001 wilde ik perse een zilver tabby Maine Coon, mijn favoriete kleur. Dat was destijds niet makkelijk en het duurde even maar na lang zoeken en wachten was het zo ver, Nikita en haar zus Kyarah kwamen bij ons wonen. Daarmee was ook de verslaving aan Maine Coons een feit geworden. Nikita is in haar jonge jaren nog een aantal keer mee naar show geweest en deed het niet onverdienstelijk. Ze was een prachtige dame met mooie uitstraling van het klassieke type. Altijd gezellig kletsen en bij ons in de buurt en heerlijke en lieve kat om om je heen te hebben. Nadat zij door ouderdom achteruit ging en wij haar verder lijden wilden besparen hebben we haar laten gaan.
Het gemis is groot


 

* In liefdevolle herinnering *

Tricks and Tails Purdy Brown
13 april 2003 - 17-11-2014

Purdy was onze eerste fokpoes, vanaf de dag dat ze geboren werd wist ik gewoon dat zij bij ons hoorde. Ze heeft bij ons 2 nestjes met kittens gekregen. Helaas werd zij rond de geboorte van haar tweede nestje erg ziek maar tegen alle verwachting is is ze er doorheen gekomen. Door alles wat ze tijdens haar ziekte meemaakte werd ze erg wantrouwend en afstandelijk naar mensen, zeker vreemden zagen haar bijna nooit. Voor ons bleef ze altijd dat lieve kleine poesje, een heel bijzonder meisje. Helaas gaven haar nieren het op en werd zij maar 11 jaar oud. Ondanks dat ze niet erg aanwezig was missen we haar dagelijks.

 


* In liefdevolle herinnering *

IC Tabula Rasa Haydee
16 mei 2006
- 10 mei 2014

Haydee had als kitten al ons hart gestolen en snel was voor ons duidelijk dat ze bij ons zou blijven. Helaas kampte zij vanaf 2,5 jaar met ernstige tandvlees ontsteking, veel is geprobeerd maar het was erg moeilijk om dit enigszins onder controle te houden. De medicijnen die ze hiervoor kreeg verhoogde wel haar levenskwaliteit maar niet de levensduur. Op bijna 8 jarige leeftijd gaven haar organen het op en besloten we dat ze rust verdiende.
Ze was een grote imposante dame met een erg lief karakter, maakte nooit ruzie en was de rust zelve. Iedereen die haar zag was onder de indruk van haar, haar grote en haar karakter.
Het gemis is dan ook erg groot.


 

* In liefdevolle herinnering *

McDenzinger Atlantis
14 maart 2009 - 10 juni 2010

Laney was een poes waar ik als een blok voor gevallen was. Niet alleen was ze een heel mooi dametje, maar vooral ook erg lief. Een korte en heftige ziekte maakte een einde aan haar korte leven bij ons. Ik mis haar nog steeds!

 

* In liefdevolle herinnering *

Browns River Byron
22 augustus 2006 - 25 december 2010

Byron was een verlegen maar lieve jongen. Hij was nooit nadrukkelijk aanwezig en leefde een beetje op de achtergrond. Nietemin hielden wij veel van hem, de schok was dan ook enorm toen wij hem op eerste kerstdag dood vonden. Een hartstilstand maakt vroegtijdig een einde aan zijn leven.

 

* In liefdevolle herinnering *

Jocelyn of Canpaza
15 juli 2004 - oktober 2011

Jocelyn was een lief en zachtaardig meisje. Dat zachtaardige karakter zorgde ervoor dat ze bij ons niet van zich afbeet als ze werd gepest. Wij vonden een nieuw thuis voor haar waar ze samen met een paar andere katten gelukkig leefde. Totdat de omstandigheden veranderden en niemand zag dat ze ziek werd. Haar nieren gaven het op en snel was het te laat en is ze ingeslapen. Ik heb nog steeds veel verdriet van het feit dat haar laatste maanden niet waren wat ik haar had toegewenst en ook dacht te hebben gegeven..


 


* In liefdevolle herinnering *

IC Bigfoot of Coon-Castle
16 februari 2004 - 2 juli 2012

Bigfoot was onze eerste eigen dekkater, en hij was in alle opzichten groot. Groot van formaat en groots van karakter, een echte imposante kater. Helaas ook dominant en daarom hebben wij ook een ander thuis voor hem gezocht en gevonden waar hij helemaal gelukkig was. Helaas bleek hij op 4 jarige leeftijd HCM te hebben en dat is hem dan ook fataal geworden op de leeftijd van 8 jaar. Hij zal erg gemist worden door zijn eigenaren en zijn vriendinnetje Smudge.