Er zijn op 24 juli bij ons weer prachtige en lieve kittens geboren.

13-10-2019: van de 6 kittens hebben 4 kittens nieuwe eigenaren gevonden. De andere 2 meisjes zijn nog voor ons zelf in evaluatie, mogelijk dat 1 van beide nog beschikbaar komt voor liefhebbers.

Wente, Winoah, Wyatt, Willow, Wira, Wenya

Winoah

Poesje
zwart ticked tabby met wit

Evaluatie
(komt mogelijk weer beschikbaar)

Willow

Poesje
zwart zilver ticked tabby met wit

Evaluatie
(komt mogelijk weer beschikbaar)

 

 

De ouders

Kagoza Julius
of TabulaRasa
TabulaRasa
Party in Paris
Inteelt: 10,7%
Top 5: 64.2%
Clones: 29,2%

 Kijk bij de planning voor informatie over onze toekomstige nestjes.

Mocht u interesse hebben in één van onze kittens, dan ontvangen we graag een email waarin u wat meer informatie geeft over het thuis wat u een kitten van ons kunt bieden e-mail of u kunt ons bellen op 0318-551450

Onze katten wonen gewoon bij ons in het hele huis, en als alles mee zit krijgen poezen eens per ca.1,5 jaar een nestje kittens.
Voordat ze kittens mogen krijgen, laten we zowel vader als moeder uitvoerig nakijken bij dierenarts en specialist. Hierbij worden ze nagekeken of er geen tekenen zijn van HCM, PKD, patella luxatie, HD en Felv/Fiv.
Daarnaast wordt een DNA test uitgevoerd om te kijken of ze geen genen dragen die tot SMA of HCM kunnen leiden.

Wij hebben ongeveer 2 tot 3 keer per jaar een nestje kittens. Onze kittens groeien op bij ons in de woonkamer tussen de andere katten. We laten ze wennen aan alles wat nodig is om ze te laten opgroeien tot lieve, aanhankelijke katten.
Onze kittens mogen verhuizen naar hun nieuwe eigenaren vanaf 14 weken. Ze zijn dan volledig ingeënt, ontwormd en gechipt en in het bezit van een officiële stamboom van Cats and Tulips en een Europees paspoort.

Kijk voor updates, meer foto's en informatie over onze katten ook op onze Facebook pagina:

Wat u moet weten als u geïnteresseerd bent in een kitten van ons:

Het houden en fokken van Maine Coons is onze hobby, bijna al onze vrije tijd, aandacht en geld wordt besteed aan de katten en kittens. We zijn erg gek op onze katten en willen alleen het allerbeste voor ze.
Om deze reden hebben we een paar richtlijnen opgesteld die voor ons erg belangrijk zijn als u bent geïnteresseerd in een van onze kittens.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen, stel ze gerust.
Wees niet gedesillusioneerd door deze regels, ze zijn er voor het welzijn van onze katten, dat staat bij ons boven aan!