Brook is bij ons komen wonen vanuit het mooie Oostenrijk. Al langer wilde ik een mooi poesje uit deze lijnen maar door pech was het ons niet gegund. Ze is een mooi poesje, goed van type en een mooie stamboom. Brook heeft bij ons 1 nestje gekregen met 4 kittens.

Aangezien zij vrij verlegen is hebben wij besloten haar te laten helpen. Door haar timide karakter sneeuwt ze echter volledig onder in onze groep en kan ze haar plek niet vinden. Hierdoor zit ze niet lekker in haar vel en is ze niet gelukkig bij ons. Als het rustig is en ze wordt niet gedwongen is ze een lieve en speelse poes.
Wij zoeken daarom een nieuw thuis voor haar waar slechts 1 of 2 andere katten wonen. Aangezien ze wel heel erg goed met katers overweg kan, zouden wij haar bij voorkeur plaatsen in een nieuw thuis waar 1 of 2 katers wonen. Gezien haar karakter zal haar nieuwe thuis een rustig huishouden moeten zijn waar geen (kleine) kinderen wonen. Het is belangrijk dat Brook de tijd krijgt om te wennen en dat zij niet ergens toe gedwongen wordt, daar reageert ze erg gestresst op.
Brook is verder een zeer gezonde poes, vrij van getest op erfelijke aandoeningen en zal op moment van verhuizen gesteriliseerd zijn en een geldige enting hebben.

Naam Athabaske's Brook Road Baby
Geboorte datum 17-11-2008
Kleur blauw zilver schildpad gestreept
Stamboom informatie Inbreeding (complete) 3.48%
Top 5: 39.7%
clones: 13.3%
Klik hier voor haar stamboom

Vader:
Moeder:
Dirigo Kancamagus Kiss of Athabaske
Athabaske Red Escalation

Testen
2010
2012 2013/2014
HCM februari
negatief 
juni
negatief 
 
MyBPC3
mutatie
voorouders negatief    
PKD negatief     
HD
beide heupen normaal *
Pattela
Luxatie
negatief    
SMA
gepland 
FiV, FelV negatief    
* beoordeeld door Lars Audell, Zweden